Почистване на дворове и градини

Почистване на дворове и градини
С идването на лятото всеки двор и градинка обраства и вече прилича повече на джунгла отколкото на двор. Ние сме тук за да Ви помогнем с досадната работа свързана с разчистване на двора и градината.


Контакти

  • тел:
    +359 885 869971
  • Работно време:
    Без почивен ден 08:00 - 20:00
  • Адрес:
    София, ул. Овчарска 22

Много столичани се радват на градинка пред блока или двора на къщата. Те изискват грижа, за да бъдат във вида, които искаме - зелени и да ни радват окото. С идването на пролетта дърветата и храстите изискват да бъдат подкастрени. Изгнилите храсти и клони след зимата трябва да се почистят и изхвърлят. Търкалящите се боклуци из двора също трябва да се почистят. За  щастие ние сме на среща и само едно телефонно обаждане можете да решите Вашите проблеми.

Всички искаме да направим двора и градинката едно уютно място за отдих, но това изисква не малко работа за която не просто не искате да я свършите, но просто сте заети и нямате физическо време.

Услугата почистване на двор и градини се предлага в комплексен пакет заедно с извозване. Събраните отпадъци се транспортират със собствен транспорт до обозначени от общината сметища.

Не губете време, звънете ни и да започваме почистването!

Искате да изкъртим, изчистим, извозим или да пренесем нещо за Вас?