Услугата по събаряне на сгради, постройки и временни конструкции е най-мащабната и изисква специални умения, както и познаване на технологията за безопасно къртене. Екипът на Кърти Чисти Извозва София се състои от професионалисти с дългогодишен опит в тази сфера на дейности.

Разполагаме с най-съвременно оборудване и техника за поетапен демонтаж и събаряне на всякакви видове сгради - къщи, бараки, търговски обекти, складове, промишлени цехове и др. Също така осигуряваме комплексна услуга, включваща почистване и извозване на строителните отпадъци.

При събарянето на сгради е много важно да се направи професионална оценка на особеностите на конструкцията, вида на градивните материали, колони, количеството железобетон, трегери и др., тръбопроводи, газопроводи, електрическа инсталация. По този начин се гарантира безопасността при работа. Ние изключително много държим на тези детайли и можем да гарантираме професионално, бързо и точно изпълнение на поставените задачи.

Като безплатна услуга предлагаме предварителен оглед и консултация. Обадете се още сега и поискайте Вашата неангажираща оферта! Очакваме Ви!

Събаряне на сгради

Събаряне на сгради

Събаряне на сгради и временни постройки, извозване на отпадъците до лицензирани сметища.

ПОВЕЧЕ
Събаряне на къщи

Събаряне на къщи

Събарянето на къщи и временни постройки е наша основна дейност. Имаме опита и строителна механизация ...

ПОВЕЧЕ

Искате да изкъртим, изчистим, извозим или да пренесем нещо за Вас?