Отказ от отговорност

Ако имате нужда от повече информация или имате въпроси относно отказ от отговорност на нашия сайт, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща или през формата за контакти на https://www.кърти-чисти-извозва-софия.com/контакти:

Цялата информация в този уеб сайт е публикувана добросъвестно и само с обща информация. Кърти Чисти Извозва не дава никакви гаранции за пълнотата, надеждността и точността на тази информация. Всяко действие, което предприемате по отношение на информацията, която намирате на този уеб сайт (https://www.кърти-чисти-извозва-софия.com/), е на ваш собствен риск. Кърти Чисти Извозва не носи отговорност за загуби и / или щети във връзка с използването на нашия уеб сайт.

От нашия уеб сайт можете да посетите други уеб сайтове, като следвате връзки(линкове) към такива външни сайтове. Въпреки че се стремим да предоставяме само качествени връзки към полезни и етични уеб сайтове, нямаме контрол над съдържанието и естеството на тези сайтове. Тези връзки към други уеб сайтове не предполагат препоръка за цялото съдържание, намерено на тези сайтове. Собствениците на сайтове и/или съдържанието може да се променят без предизвестие и може да се появят "лоши" връзки(линкове), преди да имаме възможност да премахне тези връзки.

Моля, имайте предвид, че когато напускате уеб сайта ни, други сайтове може да имат различни общи условия, които са извън нашия контрол. Не забравяйте да проверите техните правилата за поверителност на тези сайтове, както и техните "Общи условия", преди да се занимавате с каквато и да е дейност или да качите информация.

Съгласие

Чрез използването на нашия уеб сайт Вие се съгласявате с отказ от отговорност и се съгласявате с нашите условия.

Актуализация

Този отказ от отговорност е последно актуализиран на:  21 Юни, 2018

Ако актуализираме, променяме или правим промени в този документ, тези промени ще бъдат публикувани тук.

Искате да изкъртим, изчистим, извозим или да пренесем нещо за Вас?