Летни ремонти - съвет от Кърти Чисти извозва

Летни ремонти - съвет от Кърти Чисти извозва

21 юни, 2018

С настъпването на пролетта, всички искаме да освежим дома или офиса си. Това да бъде нова подова настилка и премахването на старата мозайка или да смените старата вана в баня с душ кабина и много други, които може да Ви хрумнат.

Всички тези ремонти неминуемо започват с къртене. Това къртене може да Ви докара проблеми със съседите, ако не бъде извършено бързо и коректно. Преди ние да започнем къртенето планираме времето, което ще отнеме и по възможност го извършваме, когато Вашите съседи са на работа, за да си нямате работа с тях. Ние се стремим да изпълним възможно най-бързо поставената ни задача, за да можете Вие да завършите ремонта във времето, което сте си задали.

При започването летни ремонти е важно да имате предвид, че ако ще правите ремонт на банята или кухнята, те нямат да бъдат използвани до завършването на ремонта. Това важи изключително за банята. Ние имаме дългогодишен опит при извършването на всякакъв вид къртене на бетон, плочки, мазилки, стени и други , и знаем как да подходим, така че Вие клиента да останете доволен. Доволният клиент винаги се връща. Повече от нашите клиенти ни наемат повторно, когато имат друг ремонт. Доверете ни се, ние знаем какво правим и го правим отлично.

Искате да изкъртим, изчистим, извозим или да пренесем нещо за Вас?