Къртене на подпрозоречно пространство и дограма

Къртене на подпрозоречно пространство и дограма
Смяната на старата дограма с нова е необходимо за покачване на енергоспестяването на Вашият дом. Преди разбира се да се постави новата дограма, старата трябва да бъде изкъртена.


Контакти

  • тел:
    +359 885 869971
  • Работно време:
    Без почивен ден 08:00 - 20:00
  • Адрес:
    София, ул. Овчарска 22

Повечето фирми за поставяне на нова дограма в София, преди поставянето изискват старата дограма да бъде премахната. Дори и това да не бъде така, цената която ще Ви предложат за демонтаж на дограмата няма да Ви хареса. За това сме ние тук от Кърти Чисти Извозва София, за да Ви помогнем да спестите средства. В зависимост от големината на помещението или сградата, самото сваляне на старата дограма може да отмене много повече време от нейното поставяне. Например обществени сгради като болници, училища и други.

Повечето домове в София, при поставянето на новата дограма се извършва и обединяването на стая и балкон или хол и балкон, или спалня и тераса. Това много освежава дома и разбира се и увеличава пространството за Вашето семейство. За демонтажа да вътрешната дограма между балкона и стаята се налага къртене на подпрозоречното пространство. Ако е тухла това става сравнително лесно, но е ако е бетон са необходими сериозни строителни машини, за да се разбие. Разбира се за тази услуга можете да потърсите нас. Ние не само ще изкъртим дограмата и подпрозоречното пространство, но и старателно ще почистим, за да може бързо и лесно да се постави новата дограма. След това ще извозим отпадъците до лицензирано сметище за строителни отпадъци.

Можете да разчитате на нашият професионализъм, да изкъртим бързо старата дограма и подпрозореца. Ако е възможно и желаете да запазите старата дограма, за да я използвате някъде другаде можете да разчитате на нас да Ви съдействаме. Обадете се, ние ще удовлетворим Вашите желания за реконструкция.

Свържете се с нас сега!

Искате да изкъртим, изчистим, извозим или да пренесем нещо за Вас?