Къртене на мозайка и замазка

Къртене на мозайка и замазка
Най-често срещаната мазилка, за която сме наети да изкъртим с черно-белите камъчета от времето на соца. Мозайката вече просто не е модерна, но все още е здрава и са необходими сериозни машини, за да бъде изкъртена както трябва.


Контакти

  • тел:
    +359 885 869971
  • Работно време:
    Без почивен ден 08:00 - 20:00
  • Адрес:
    София, ул. Овчарска 22

Кърти Чисти Извозва София

Мазилките и замазките все още стоят по много домове в България. Те се намират в чудесно здраве, но са морално остарели и само загрозяват. Нашият екип има много опит в разбиването на различни мазилки и замазки повечето от времето на соца.

След като решите, че тези мазилки и замазки, които може би не помните кога са слагани, искате да смените с нещо по-модерно като ламинат. За ефективното поставяне на ламинат и да не бъде повдигнато равнището на пода е необходимо да се изкърти подовата мазилка. Това се налага, ако искате да бъде и един енергоспестяващ дом. Не само поставянето на топло-изолация на външните стени, но и на пода е важно. Поради тези причини, често се налага да изкъртим мозайката в училиюа, болници, стари административни сгради, къщи и жилищни блокове.

Услугата къртене на мозайки и замазки важи за област София. Повечето от нашите клиенти комбинират услугата с почистване и изхвърляне на създалите се строителни отпадъци. Извозването на строителни отпадъци се извършва до най-близкото лицензирано сметище за строителни  отпадъци.

Потърсете ни на нашите телефони, предлагаме безплатен оглед и разбира се неангажираща оферта за работата, която сте посочили да се извърши. Доверете ни се!

100% Професионализъм
 
100% Кърти
 
100% Чисти
 
100% Извозва
 

Искате да изкъртим, изчистим, извозим или да пренесем нещо за Вас?