Къртене на комин
Реконструкция на комини в кухнята, банята и всекидневната. В много жилищни блокове все повече собственици желаят да махнат излишния комин.


Контакти

  • тел:
    +359 885 869971
  • Работно време:
    Без почивен ден 08:00 - 20:00
  • Адрес:
    София, ул. Овчарска 22

Кърти Чисти Извозва София

Все повече собственици искат да разполагат с повече пространство в дома си. Било то като се остъкли балкона и се превърне в кухня или чрез реконструкция на комините в жилището. Едно от най-честите извършвани строителни услуги от нас по време на къртене на баня или кухня е премахването на комините. Това разширява квадратурата на жилището средно с около половин квадратен метър на комин. Ако във Вашият дом имате няколко такива, можете значително да увеличите квадратурата си.

Столичани все повече ползват климатици за отопление и старите комини пълни с засъхнали сажди, отломки и мръсотия заемат ценно място по стените на хола, кухня, баня и понякога в спалнята. Комините, които образуват чупки и ниши заемат не малко място, което може да се ползва с други цели като например в кухнята да поставите пералня, а в баня душ кабина. Те не само заемат място, но и правят обзавеждането по-трудно. Вместо да поставите холна секция по цялата стена, трябва да се съобразявате с чупката или пък нишата създадена от комина. Това важи и за кухнята и банята.

Възползвайте се от нашите услуги и се освободете от тази дразнеща чупка в дома Ви. Използвайте комплексните ни услуги на къртене, изчистване и извозване на отпадъците от комина.

За качествено къртене са необходими съвременни машини за бързо и безпроблемно къртене. Също така не трябва да забравяме и това, че понякога комините са част от носещата конструкция и тяхно премахване е невъзможно. Затова ние предлагаме безплатен оглед, за да Ви посъветваме дали този комин може да бъде махна. Ако може, но сте на по-горен етаж и трябва да се проверят съседите под Вас и да се иска разрешение за махане на комина. Ние знаем всичко, което трябва да се извърши. Вие само трябва да заявите услугата на нашите телефони. Ние ще се погрижим за останалото.

 

100% Професионализъм
 
100% Кърти
 
100% Чисти
 
100% Извозва
 

Искате да изкъртим, изчистим, извозим или да пренесем нещо за Вас?