Къртене на бетон
Предлагаме професионални услуги за къртене на всякакъв вид бетон, както и демонтаж на стари и опасни конструкции.


Контакти

  • тел:
    +359 885 869971
  • Работно време:
    Без почивен ден 08:00 - 20:00
  • Адрес:
    София, ул. Овчарска 22

Екипът на Кърти Чисти Извозва София има дългогодишен опит в сферата на къртачните услуги, като една от тях е къртенето на бетон. Това е процес, който изисква познание на конструкцията на сградата, вида на материала, инсталациите и др., а също и специални умения и оборудване. Ние разполагаме със всичко това и можем да ви гарантираме бързо, качествено и безопасно свършена работа на най-добри цени.

Можем да изкъртим всякакъв вид бетон - изливан на място или панелен, ръчно, машинно и взривно. По този начин можете да реализирате плановете си за разширяване, подновяване или преразпределение на пространството в дома или офиса,  гаража, склада и др. Прилагаме нашите услуги и за административни,обществени и производствени сгради.

След свършена работа като част от услугата осигуряваме и почистване и извозване на отломките и строителните отпадъци със собствен транспорт до специализирано сметище. 

Ако се нуждаете нещо да бъде изкъртено и демонтирано, ние сме правилните хора. Предлагаме безплатен оглед и консултация на територията на гр. София и близките околности. Обадете се още сега и поискайте Вашата неангажираща оферта! Очакваме Ви!

 

Искате да изкъртим, изчистим, извозим или да пренесем нещо за Вас?