Къртене на баня
Когато старите плочки в банята са изпочупени и захабени и кухините зад тях са се превърнали в гнезда на насекоми, когато има влага, течове и мухъл или просто когато банята Ви се нуждае от основен ремонт, ние сме правилните хора. Ще изкъртим всичко ненужно от банята Ви и ще я подготвим за ремонтни дейности.


Контакти

  • тел:
    +359 885 869971
  • Работно време:
    Без почивен ден 08:00 - 20:00
  • Адрес:
    София, ул. Овчарска 22

Банята е най-често ремонтираното помещение във всеки дом, обществена и административна сграда. Има различни модни тенденции, като дизайн, фаянс, нови интересни елементи и т. н., които предлагат уют и удобство. Ние в Кърти Чисти Извозва София сме специализирани в къртенето на фаянс, теракота, мозайка, демонтирането на моноблок, мивка, вана, сифон и други. Предлагаме лесни и удобни решения за ремонта на Вашата баня на конкурентни цени. Поправяме щети, нанесени  от сериозни течове и мухъл.

При оглед на място нашият екип може да Ви консултира напълно безплатно за реконструкция и преразпределение на банята, като обърне специално внимание на електро- и ВиК-инсталациите , съединителните детайли и други.

Ние разполагаме със специализирано оборудване и инструменти за къртенето на различни части от банята, а екипът ни от професионалисти са с богат опит и знания в тази сфера на предлагани услуги. С това съчетание ние гарантираме удовлетворяването на най-високите изисквания на клиентите ни.

И това не е всичко. Наше ценно предимство е,че ние обслужваме комплексно. След като извършим къртачни услуги във Вашата баня, ние ще съберем, почистим, извозим с наш транспорт и депонираме  всички строителни отпадъци до законни сметища.

Нашата мотивация е да останете доволни клиенти и да продължим на извършваме услуги за Вас, затова се стремим да работим бързо, качествено, точно и чисто.

Обадете се още сега!

Искате да изкъртим, изчистим, извозим или да пренесем нещо за Вас?