Демонтаж на остъкление

Демонтаж на остъкление
Демонтаж на остъклени с винкелна или друга конструкция тераси и балкони, независимо от височината на сградата.


Контакти

  • тел:
    +359 885 869971
  • Работно време:
    Без почивен ден 08:00 - 20:00
  • Адрес:
    София, ул. Овчарска 22

Много често се сблъскваме, особено при покупка на жилище, с едно неприятно наследство от социализма - остъклени с винкели балкони и тераси. Имате визията как да извършите ремонта на това помещение, но се притеснявате от редицата проблеми, с които той е съпътстван:как да демонтираме старото, но много здраво заварено остъкление:

- как да свалим стъклата от рамките, част от които даже са спукани;
- как да предпазим съседите под нас или децата, които преминават отдолу, докато извършваме демонтажа на остъклението и стъклата;
- как да съберем опасния отпадък;
- къде и в какво да изхвърлим всичките боклуци.


Ние от Кърти Чисти и Извозва имаме дългогодишен опит в дейностите по демонтаж на остъкления от тераси и балкони. Разполагаме с обучени служители, които ще извършат тази услуга в удобно за Вас време.

Ние ще извършим безплатен оглед на обекта и ще Ви дадем оферта, съобразена с конкретните характеристики на необходимите за изпълнение дейности. Ще се съобразим изцяло с Вашето време и с условията, които може да бъдат поставени от Вашите съкооператори.

Самия демонтаж се извършва за възможно най-кратък срок, без да се заобикалят технологичните изисквания за услугата - демонтаж на остъкление.

Разбира се, след приключване на дейностите ще почистим основно обекта. Ще опаковаме опасните отпадъци разделно и ще ги извозим до лицензирани сметища.

Не се колебайте да се свържете с нас! Ще останете очаровани от обслужване, отношение и разумни цени.

Искате да изкъртим, изчистим, извозим или да пренесем нещо за Вас?