Демонтаж на дюшеме и паркет

Демонтаж на дюшеме и паркет
Къртене и демонтаж на дюшеме и паркети. Тази услуга е често използвана от нашите клиенти. Навлизането на различни подови настилки с по-добри качества налага премахването на паркети и дървен под.


Контакти

  • тел:
    +359 885 869971
  • Работно време:
    Без почивен ден 08:00 - 20:00
  • Адрес:
    София, ул. Овчарска 22

Дървения под е много хубаво нещо, ако бъде поддържан. В противен случай е необходима замяна. Модерните подови настилки предлагат различни цветови и свойства. Най-предпочитан в момента е ламината, но ако имате повече средства в модерен под от корк.

Хубавото на модерните настилки, е че нуждата от поддръжка е много по-малка. Разливането на течности няма да я повредят, докато например паркета ще се надуе , а дюшемето ще започне  да гние отдолу. Разбира се преди да си поставите ултра модерната настилка, старата трябва да бъде изрината и помещението да бъде старателно почистено за поставяне на новата настилка.

Възползвайте се от нашите комплексни услуги, ние не само ще демонтираме и повече случай изхвърлим паркета и дюшемето, но и ще почистим и извозим отпадъците до специални сметища обозначени от общината.

Искате да изкъртим, изчистим, извозим или да пренесем нещо за Вас?